Aktuelno!

Nudimo stalan popust za firme! Ukoliko imate firmu i želite da sarađujemo, imamo idealno rešenje za Vas! Pružamo najbolju i najpovoljniju ponudu, naročito u pogledu cena, kvaliteta, uslova i načina plaćanja, kao i rokova isporuke.

Kontakt
an image
Indikator d.o.o.
Otona Župančića 16,
Španskih Boraca 12,
11070 Novi Beograd
Email: indikator@sezampro.rs

Tel: 011/ 3194-875,
011/ 2135-972
Fax: 011/ 3194-875
Newsletter

 

Servis fotokopir aparata, multifunkcionalnih uređaja i laserskih štampača

Vršimo servis i prodaju fotokopir aparata, multifunkcionalnih uređaja, laserskih štampača (Canon, HP, Xerox, Ricoh, Konica Minolta, Sharp, Samsung, Lexmark, Epson...). Uz servis vršimo i održavanje Vaših aparata, kako u garantnom roku tako i posle isteka istog. Nudimo savete pri kupovini i odabiru kopira kao i savete pri korišćenju. Naš servis je snabdeven sa originalnim delovima koje uvek imamo na lageru. Servis i zamenu delova vršimo u najkraćem mogućem roku, na terenu, a po potrebi kopire odnosimo i u servis. Nakon popravke, uređaje vraćamo na Vašu adresu. Dolazimo u kratkom odzivnom roku, a u hitnim slučajevima još istog dana. Dolazak ne naplaćujemo!

Prodaja

Nudimo veliki izbor i jako povoljne cene pri kupovini fotokopir aparata i multifunkcionalnih uređaja. Vršimo takođe i prodaju potrošnog materijala, prateće opreme i rezervnih delova za Vaše već postojeće aparate. Vršimo dostavu na Vašu adresu.

Dopuna toner kaseta za laserske štampače

Dopuna tonera podrazumeva kompletno čišćenje tonera, zamena svih dotrajalih delova, punjenje tonera, zamena čipa za određene modele. Vršimo dopunu kertridža isključivo za laserske štampače. Na dopunjen toner dajemo garanciju. Nakon punjenja tonera vršimo test kvaliteta koji dobijete priložen uz vraćen toner. Takođe vršimo i prodaju novih kako kertridža tako i tonera za fotokopir aparate i multifunkcionalne uređaje. Garantujemo kvalitet otisaka i maksimalno ispunjenje kapaciteta toner prahom svake kasete!

Info

Ako Vam ove informacije nisu pomogle, ukoliko imate pitanja, sugestije, kontaktirajte nas!
indikator@sezampro.rs


Vrati se na vrh strane